Om mig

Velkommen til Sisse Gertsen – Psykoterapeut MPF

Født i 1974 og opvokset i det naturskønne Blokhus i Vendsyssel. Efter mere end to årtier som folkeskolelærer siden 2000 har jeg dedikeret mig fuldt ud til trivsel og har specialiseret mig som trivselsvejleder og ICDP-vejleder. Min rejse inden for psykoterapi kulminerede med færdiggørelsen af min 4-årige psykoterapeutuddannelse i 2018, hvorefter jeg blev optaget i Dansk Psykoterapeutforening.

Fra min base i det naturskønne Himmerland byder jeg dig velkommen i min klinik, som jeg har indrettet med farver i grønne og blå nuancer. Jeg ønsker, at du føler dig tryg og tilpas, så jeg har skabt et rum, der afspejler roen fra naturen omkring os. Jeg tilbyder også samtaleterapi både online og via telefon, hvilket giver klienter fra forskellige steder mulighed for at modtage støtte og samtaler uden fysiske begrænsninger.

Udover min solide faglige baggrund tilfører jeg skarphed, hjertelighed og kreativitet til samtalerne for at skabe en positiv og støttende atmosfære. Min særlige forbindelse til naturen præger også min tilgang til terapi. Hvis du ønsker det, kan terapien tage udgangspunkt i den naturskønne skønhed i Blokhus og Himmerland. Nogle klienter oplever, at samtalerne bliver mere åbne og afslappede under en gåtur, da man ikke behøver at kigge hinanden i øjnene hele tiden, man får bevæget sig, og naturen i sig selv, med dens ro, skaber et rum af fortrolighed og velvære.

Min specialisering inden for samtaler strækker sig til både voksne og børn gennem min uddannelse som psykoterapeut. Min mission er at hjælpe mine klienter med at forbinde sig med egen styrke gennem terapi, skabe fornyet håb ved at skabe overblik og klarhed, så du kan træffe beslutninger og være til stede i nuet og i din intuition. For de yngste klienter, børnene og de unge, er jeg ikke blot en samtalepartner, men også en omsorgsfuld vejleder, der forstår vigtigheden af barndommens unikke betydning. Jeg er her for at støtte mine klienter på jeres rejse gennem livet og skabe et rum, hvor du føler sig set, hørt og forstået.