Spirituel vejledning

Mit menneskesyn er holistisk, hvilket betyder, at jeg ser mennesket som en helhed bestående af fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige aspekter. Jeg tror på, at disse elementer er indbyrdes forbundne og påvirker hinanden på komplekse måder.

Et holistisk menneskesyn anerkender også, at der er mere i tilværelsen, end det vi umiddelbart kan sanse, og at der eksisterer en dybere forbindelse og mening bag vores livserfaringer.

I min klinik tilbyder jeg samtaler til voksne, hvor jeg anvender de redskaber, jeg har tilegnet mig gennem min uddannelse som clairvoyant. Jeg har erfaret, at denne tilgang gør det muligt for mig at skabe hurtige og klare indsigter for mine klienter, hvis de ønsker at integrere denne dimension i deres sessioner.

Jeg kan stille ind på mange områder af dit liv, herunder job, karriere, bolig, kærlighed og de mønstre, som du gerne vil bryde. Gennem min spirituelle vejledning søger jeg at facilitere dybe indsigter og forbindelser, så du kan navigere i dit liv med større klarhed og forståelse.

Ønsker du denne tilgang, kan du ved booking af samtalen angive det. Bemærk venligst, at denne tilgang kun er tilgængelig for voksne klienter over 18 år. Den spirituelle tilgang i min klinik skal ses som en mulighed for at opnå et bedre og dybere overblik over dine livsværdier og retning. Jeg arbejder ikke ud fra, at jeg skal bevise det åndelige aspekt for dig, men gennem mine klare og tydelige meldinger vil du mærke en helhed i dit liv og være mere klar over din retning i livet.

Du kan booke en spirituel vejledning som en enkelt session, eller du kan vælge at integrere det i dit terapiforløb. Hvis du har et andet livssyn end det holistiske, vil jeg selvfølgelig ikke anvende den spirituelle tilgang, da det er vigtigt for mig at respektere dine personlige overbevisninger og grænser, og derfor bruger jeg ikke denne tilgang med mindre det er aftalt.

Min spirituelle vejledning, er en evne til at opfatte information eller situationer, som ikke er tilgængelige for de almindelige sanser. Det er en praksis, der bygger på intuition og sensitivitet. Jeg er et menneske, der er dybt forankret i faglighed og har begge ben solidt plantet på jorden, og jeg ser den spirituelle tilgang som et supplement. Hvis du ikke har prøvet det før, er jeg sikker på, at du efterfølgende vil se denne form for vejledning som nyttig og inspirerende.