Terapi til voksne

Velkommen til min praksis for voksne i terapi. Min terapeutiske rejse begyndte i 2014, hvor jeg uddannede mig i samtaleterapi for voksne på Psykoterapeutisk Institut i Aarhus. Denne fireårige uddannelse er baseret på en tofaglighed, hvor jeg blev trænet i eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi.

Min tofaglighed bygger på et solidt fundament som skolelærer, hvor jeg har opnået værdifuld indsigt og erfaring i at arbejde med børn og unge. Denne baggrund giver mig en unik forståelse for de udfordringer, mennesker kan opleve gennem livet, og hvordan disse udfordringer kan påvirke vores mentale sundhed og trivsel helt ind i voksenlivet.

I terapien er det din egen oplevelse af det at være til, der får lov at fylde og være i centrum. Jeg støtter dig i at opnå større selvindsigt og tilfredshed med dit liv samt i at træffe valg og tage ansvar for dem. Du mødes som det hele menneske, du er. Jeg hjælper dig med at nuancere dine oplevelser og undersøge forskellige tolkninger af dem, så du bedre kan være i og leve med de svære hændelser, du måtte møde.

Målet er at hjælpe dig med at finde hvile i dine egne værdier og i din egen retning i livet, selvom det kan være fyldt med dilemmaer.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket betyder, at jeg har en solid uddannelse og erfaring. Min praksis er et trygt rum, hvor du kan udforske dig selv og din situation, og hvor jeg står ved din side som din støttende og reflekterende partner.

Ved at kombinere min psykoterapeutiske uddannelse med mine forudgående kompetencer og erhvervserfaring som skolelærer, kan jeg tilbyde en helhedsorienteret tilgang til terapi, der passer til dine individuelle behov og udfordringer.

Terapien kan foregå i min klinik, online eller i naturen – alt efter dine behov.